Facebook
LinkedIn
Twitter

Oululainen ICT- ja maksuliikenneosaaja

Tekantti on Oululainen yhteyksien ammattilainen, entiseltä nimeltään Oulun Matkapuhelin. Oulun Matkapuhelin on palvellut asiakkaitaan Oulussa ja Pohjois-Suomessa jo vuodesta 1995.

Asiakkaitamme ovat luotettavaa kumppania etsivät ja pienet ja keskisuuret yritykset Oulussa ja valtakunnallisesti koko Suomessa. Autamme löytämään oikein mitotetut viesintäratkaisut, joiden avulla asiakkaamme voivat tehostaa omaa liiketoimintaansa.

Periaatteemme on, että ratkaisemme haasteet asiakkaidemme puolesta ja toimimme tekniikan tulkkina, jolloin asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Tarjoamme ratkaisut kaikkiin keskeisiin yritysviestinnän osa-alueisiin matkapuhelimista monipuolisiin vaihderatkaisuihin. Rakennamme ja ylläpidämme IT-ympäristöjä ja olemme liikkuvan työn asiantuntijoita.

Kauttamme saa kaikki Elisan yritysvalikoiman palvelut. Ole meihin rohkeasti yhteydessä olipa asiasi suuri tai pieni. Laitetaan yhdessä yhteydet kuntoon.

 

“Jatkan Oulun Matkapuhelimen perinteitä ratkaisemalla tekniikkaan ja yhteyksiin liittyviä pulmia. Uuden nimen ja ulkoasun myötä haluamme hieman uudistua, aivan kuten tekniikkakin tekee jatkuvasti. Olemme edelleen sama luotettava kumppani, uudella nimellä.” -Antti Autio, yrittäjä.

campaign-bubble

TEKANTTI SUOSITTELEE

Tämän hetken ajankohtaiset tarjoukset. Kaikki hinnat ALV 0%.
Kerromme mielellämme lisää.

Huawei Nova 3 – tähtihetket talteen tuplakameroilla

Hinta: 362,00€ | 15,10€/kk

SKJ:n kassa-ja verkkokauppajärjestelmät

Hinta: Kysy tarjous!

Verifone maksupäätteet

Hinta: Alkaen 24,90€/kk

RAM MOUNTS X-Grip puhelinteline autoon

Hinta: 89,00€

Honor View 10 – terävänäköinen tehokumppani

Hinta: 426,00€ tai 17,75€/kk