Facebook
LinkedIn
Twitter

Oululainen ICT- ja maksuliikenneosaaja

Tekantti on oululainen yrittäjävetoinen vuonna 1995 perustettu täyden palvelun ICT palveluyritys. Tehtävämme on helpottaa asiakkaidemme elämää tarjoamiemme ratkaisujen ja palvelujen avulla. Toimimme asiakkaidemme IT-osastona, autamme laitehankinnoissa, rakennamme tietojärjestelmiä sekä tavoitettavuus- ja maksuliikenneratkaisuja.

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa haemme joukkoomme asiakkuuspäällikköä vastaamaan yrityksemme asiakashankinnasta sekä sinulle nimettyjen asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja edelleen kehittämisestä. Tuotesalkkusi rakentuu IT- ja tavoitettavuuspalveluista sekä mieltymyksiesi mukaan muista edustuksessamme olevista tuotteista ja palveluista.

Tehtävä edellyttää kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta yritysmyynnistä ja vähintään 3-5 vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä muualla. Hyvät verkostot yritysmaailmaan ovat eduksi sekä rohkeus ottaa aktiivisesti yhteyksiä uusiin asiakkaisiin menestymisesi takaamiseksi. Tehtäväsi on ymmärtää ja kehittää asiakkuuksiesi liiketoimintaa sekä auttaa heitä menestymään omassa tekemisessään.

Tarjoamme sinulle pykälää lupsakamman työyhteisön tueksesi, paikan yrityksemme keskiössä, jossa et ole vain pieni ratas suuressa koneistossa sekä mahdollisuuden hyvään ansiotasoon menestymisesi mukaan.

Tutustu yritykseemme ja porukkaamme Facebookissa https://fi-fi.facebook.com/tekantti/ ja osoitteessa www.tekantti.fi

Hakemuksen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen rekry@tekantti.fi Videoiduista hakemuksista plussaa. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

campaign-bubble

TEKANTTI SUOSITTELEE

Tämän hetken ajankohtaiset tarjoukset. Kaikki hinnat ALV 0%.
Kerromme mielellämme lisää.

Huawei Nova 3 – tähtihetket talteen tuplakameroilla

Hinta: 362,00€ | 15,10€/kk

SKJ:n kassa-ja verkkokauppajärjestelmät

Hinta: Kysy tarjous!

Verifone maksupäätteet

Hinta: Alkaen 24,90€/kk

RAM MOUNTS X-Grip puhelinteline autoon

Hinta: 89,00€

Honor View 10 – terävänäköinen tehokumppani

Hinta: 426,00€ tai 17,75€/kk