Facebook
LinkedIn
Instagram

Helppoutta, tehokkuutta ja valoa yritystoimintaan Tekantin palvelusopimusten avulla

Asiakkaamme kertovat, että he haluavat keskittyä omaan liiketoimintaansa sekä edistää sitä toimivalla tekniikalla ja luotettavilla yhteyksillä. Me Tekantissa haluamme tehdä tämän asiakkaillemme mahdolliseksi. Siksi loimme Tekantin palvelusopimukset.


 

Kipinä

tekantti-kipinaKipinä on aloitustason palvelusopimus, joka soveltuu erityisesti aloitteleville ja pienille yrityksille. Sopimus oikeuttaa käyttämään Tekantin kaikkia palveluita. Saat yhden katon alta puheliittymät, yhteydet, tietotekniikan ja kaiken tarvitsemasi tuen. Maksat vain käytetyistä palveluista – ei kiinteitä kustannuksia. Kipinä-sopimuksella saat selkeyttä, helppoutta ja vaivattomuutta elämääsi.

Kipinää yritystoimintaasi!

 

Kipinä-sopimuksella voit huokaista rauhassa:

 

kipina-kaavio-v1


 

Liekki

Liekki-palvelusopimus keskittyy liiketoimintasi sujuvuuteen ja kehittämiseen. Sen myötä saat kattavan alkukartoituksen yrityksesi tilanteesta, konkreettiset toimenpide-ehdotukset ja oikeuden käyttää kaikkia Tekantin palveluita. Lisäksi tarjoamme sinulle kuukausittain vaihtuvat Liekki-kampanjat, jotka hyödyntämällä saat selvää säästöä. Maksat vain käytetyistä palveluista – ei kiinteitä kustannuksia.

Kehitä liiketoimintaasi täydellä liekillä!

 

Liekki-sopimuksella helpotat elämääsi enemmän:

liekki-kaavio-v1


 

Roihu

Kun haluat painaa kaasun pohjaan ja tehdä liiketoimintaasi täysillä, saat parhaan tuen Roihu-sopimuksesta. Se on Tekantin kattavin sopimus, jonka avulla kasvavat ja suuremmat yritykset saavat kaiken irti tekniikastaan ilman huolen häivää. Lisäksi saat oikeuden Liekki-alennuksiin ja lisäksi vain Roihu-asiakkaillemme suunnattuja erityisen hyviä tarjouksia. Jos haluat kehittyä ja hyödyntää kaikki digitalisaation mahdollisuudet, on Roihu oikea valinta.

Jos haluat olla alasi kirkkain valo, valitse Roihu!

 

Roihu-sopimus sisältää kaiken, joten voit ottaa iisisti:

roihu-kaavio-v1


 

Case: Alltime 24

Toimintamme on kehittynyt jatkuvan tuen avulla

“Olemme ulkoistaneet koko it-järjestelmän ja yhteyksien ylläpidon Tekantille. Tämä helpottaa meidän elämää huomattavasti, kun voimme keskittyä omiin töihimme. Lisäksi on koko ajan turvattu olo, kun asiantunteva taho hoitaa yhteydet puolestamme.”


 

Lataa etätukiohjelmat tästä

Windows

Mac OS X

campaign-bubble

TEKANTTI SUOSITTELEE

Tämän hetken ajankohtaiset tarjoukset. Kaikki hinnat ALV 0%.
Kerromme mielellämme lisää.

Samsung Galaxy tabletti A 10.1 LTE

Hinta: 225€ | 9,40€/kk

SKJ:n kassa-ja verkkokauppajärjestelmät

Hinta: Kysy tarjous!

Verifone maksupäätteet

Hinta: Alkaen 24,90€/kk

UUTUUS! Huawei P Smart 2019 älypuhelin

Hinta: 200,40€ | 8,35€/kk

UUTUUS! Samsung Galaxy A7

Hinta: 281,00€ | 11,71€/kk