Facebook
LinkedIn
Instagram

Oululainen ICT- ja maksuliikenneosaaja

Dokumentinhallinta – helppoa kuin hein… kahvinkeitto?
18 loka, 2017. 0 kommenttia. . Kirjoittanut: Antti Autio

Mikä on jotain mitä melkeinpä jok’ikisessa toimistossa tehdään ennen mitään muuta? Mikä on sellaista, josta suurimalla osalla suomalaista on kokemusta? Mitä suomalaiset kuluttavat eniten maailmassa? No kahviapa hyvinkin. Kahvi- ja paahtimoyhdistys kertoo, että vuosittain suomalaiset juovat kahvia noin 10 kg henkeä kohden.

Mikä voisi olla tutumpaa ja enemmän itsestäänselvyys myös työelämässä? Meidän toimistolla ei ole lupa tehdä mitään muuta ennen kuin ensimmäinen ovesta astuva on pistänyt kahvin tippumaan. Muuten tulee tupenrapinat.

Mitä muuta kulutetaan yhtä paljon? No dataa, tietoa, digitaalista informatiikkaan. Ja miten? No dokumenteilla, exceleillä, raporteilla, mitä näitä nyt on?

 

Eikö olisi hienoa, kun kaikki tiedonhallinta olisi yhtä simppeliä ja automaattista kuin sumpin keitto? Jos tiedon määrä yli kaksinkertaistuu joka vuosi on tämä yksi vaikeimpia asioita taklata yrityksillä.  Teemme joka hetki jotain josta jää jälki järjestelmiin, sähköposteihin, asiakkuudenhallinnan tietokantoihin, verkkosivuille, jne. Kaikkea tätä tietoa pitäisi pystyä hallitsemaan jotenkin järkevästi.

Miten paljon teidän yrityksellä menee työaikaa dokumenttien päivittämiseen, järjestelemiseen ja hallinnoimiseen? Mitä jos tämä hoituisi yhtä näpsäkästi kuin suodatinpussi, kahvipurut, veden lisääminen ja napin painallus?

EASY Toimi Dokumentinhallinta on vallankumouksellinen tapa hallinnoida kasvavaa tietomäärää.  Järjestelmä perustuu Tamperelaiseen M-Files teknologiaan, joka luokittelee datan meta-tiedoilla. Enää ei tarvitse muistaa monimutkaisia kansio-rakenteita, vaan ymmärtää mitä dokumentti sisältää. Näin niitä voi hakea ihan kuin Googlesta. Naputa hakusana ja avot saat listauksena mahdollisimman sopivat tulokset.

 

Dokumentinhallinta voi siis tänä päivänä olla helppoa kuin kahvinkeitto. Jos asia kiinnostaa niin ole meihin yhteydessä. Katsotaan kuinka teidän tiedostojenhallintaa voisi parantaa. Säästät aikaa, vaivaa, rahaa ja kahvia 😊

 

Lisätietoja:

Petri Eklund

petri@tekantti.fi

010 323 5021

campaign-bubble

TEKANTTI SUOSITTELEE

Tämän hetken ajankohtaiset tarjoukset. Kaikki hinnat ALV 0%.
Kerromme mielellämme lisää.

Samsung Galaxy tabletti A 10.1 LTE

Hinta: 225€ | 9,40€/kk

SKJ:n kassa-ja verkkokauppajärjestelmät

Hinta: Kysy tarjous!

Verifone maksupäätteet

Hinta: Alkaen 24,90€/kk

UUTUUS! Huawei P Smart 2019 älypuhelin

Hinta: 200,40€ | 8,35€/kk

UUTUUS! Samsung Galaxy A7

Hinta: 281,00€ | 11,71€/kk