Facebook
LinkedIn
Instagram

Oululainen ICT- ja maksuliikenneosaaja

Mitä tapahtuu, kun yrittäjä lähtee ostamaan tietotekniikkaa?
10 elo, 2016. 0 kommenttia. . Kirjoittanut: Petri Eklund

Kuulin vasta tarinan mukavasta illanvietosta.

Yrittäjäpariskunta Roope ja Maija omistivat useita toimipisteitä Oulun alueella. Heillä meni lujaa ja he olivat jälleen perustaneet uuden toimipisteen naapurikuntaan. Jäljellä oli enää yksi suuri ongelma, jota oli jo muutaman yön ajan mietitty.

Uuteen toimipisteeseen piti ostaa tietotekniikkaa. Nykyaikana kun tietokoneet, tabletit ja hyvät yhteydet ovat elintärkeitä.

Tarkan euron ihmisinä he päättivät lähteä ostoksille suuren elektroniikkaliikkeen myymälään. Sieltä saa tavarat halvalla.

Parivaljakko laati parin tunnin iltapuhteinaan ostoslistan, jotta paikan päällä ei tarvitse arpoa. Muutama kohta jäi tosin vähän epäselväksi, mutta eiköhän se liikkeessä selviä.

Seuraavana päivänä päästiin ostoksille heti työpäivän jälkeen, noin klo 17. Kaupan ovista avautui varsinainen ostosparatiisi. Tavaraa oli tarjolla hyllykilometreittäin, joten eikun ostoksille.

Roope ja Maija etenivät määrätietoisesti hyllyltä hyllylle etsiessään kaikkia tarvitsemiaan tuotteita. Melkein kaikki löytyikin hyllystä, mutta isommat tavarat piti tilata myyjältä noutopisteeseen. Tässä vaiheessa aikaa oli kulunut noin tunnin verran.

Myyjän kanssa päästiinkin juttusille heti puolen tunnin odotuksen jälkeen. Yrittäjämme saivatkin ystävällistä palvelua ja asiat lähtivät etenemään.

Kun tavarat oli tilattu, muisti myyjä tarjota pariskunnalle myös:

  • Takuuturvaa laitteille, hinta esim. 399 euroa maksavalle tabletille 190 euroa.
  • Office 365 -lisenssiä vuodeksi, vain 70 euroa. Tilaus piti maksaa paikan päällä, mutta lomakkeen täyttämällä ja lähettämällä rahan saisi myöhemmin takaisin.
  • Edustamaansa tietoturvatuotetta, kunhan oli ensin pelotellut huolellisesti viruksilla ja haittaohjelmalla.

Sen jälkeen myyjä tiedusteli, kuinka monta laitetta yrityksessä on käytössä ja onko niissä nettiyhteydet kunnossa. Heiltä saisi myös edullisesti liittymät laitteisiin. Sitten myyjää kiinnosti vielä yrityksen puheliittymien tilanne ja tarjolla olikin aika heidän yrityspisteelleen keskustelemaan puheliittymien tilanteesta.

Lopuksi myyjä tarjosi myös yrittäjäperheen henkilökohtaisten puhe- ja nettiliittymien tilalle omia tuotteitaan.

Myyjän kanssa asioidessa vilahti jälleen puoli tuntia.

Tämän kaiken jälkeen Roope ja Maija saivat käteensä tilauslapun, jolla tavarat voi maksaa kassalle ja noutaa noutopisteestä.

Helppoa, eikö? Silti Maijalla oli kassajonossa vielä olo, että jotain jäi puuttumaan.

Aikaa myymälässä kului yhteensä reilu pari tuntia ja siihen ajomatkat päälle, yhteensä noin 3,5 tuntia. Kotona oltiin siis heti kahdeksan jälkeen. Edessä oli vielä laitteiden asennus ja käyttöönotto. Aina voi toki nukkua vähän vähemmän, niin ehtii.

Onneksi yrittäjien ei kannata laskea omalle ajalleen hintaa, muuten tämäkin koko homma olisi saattanut tulla yllättävän kalliiksi. Aikaa kului paljon myös muuhun, kuin itse asiaan.

Haluaisitko sinä, että tekniikan hankkiminen, asennus ja käyttö olisi helppoa ja kustannustehokasta? Niin mekin.

Tulossa pian…

2016-08-10_Palvelusopimukset

campaign-bubble

TEKANTTI SUOSITTELEE

Tämän hetken ajankohtaiset tarjoukset. Kaikki hinnat ALV 0%.
Kerromme mielellämme lisää.

Samsung Galaxy tabletti A 10.1 LTE

Hinta: 225€ | 9,40€/kk

SKJ:n kassa-ja verkkokauppajärjestelmät

Hinta: Kysy tarjous!

Verifone maksupäätteet

Hinta: Alkaen 24,90€/kk

UUTUUS! Huawei P Smart 2019 älypuhelin

Hinta: 200,40€ | 8,35€/kk

UUTUUS! Samsung Galaxy A7

Hinta: 281,00€ | 11,71€/kk