Facebook
LinkedIn
Twitter

Helppoutta, tehokkuutta ja valoa yritystoimintaan Tekantin palvelusopimusten avulla

Asiakkaamme kertovat, että he haluavat keskittyä omaan liiketoimintaansa sekä edistää sitä toimivalla tekniikalla ja luotettavilla yhteyksillä. Me Tekantissa haluamme tehdä tämän asiakkaillemme mahdolliseksi. Siksi loimme Tekantin palvelusopimukset.


 

Kipinä

tekantti-kipinaKipinä on aloitustason palvelusopimus, joka soveltuu erityisesti aloitteleville ja pienille yrityksille. Sopimus oikeuttaa käyttämään Tekantin kaikkia palveluita. Saat yhden katon alta puheliittymät, yhteydet, tietotekniikan ja kaiken tarvitsemasi tuen. Maksat vain käytetyistä palveluista – ei kiinteitä kustannuksia. Kipinä-sopimuksella saat selkeyttä, helppoutta ja vaivattomuutta elämääsi.

Kipinää yritystoimintaasi!

 

Kipinä-sopimuksella voit huokaista rauhassa:

 

kipina-kaavio-v1


 

Liekki

Liekki-palvelusopimus keskittyy liiketoimintasi sujuvuuteen ja kehittämiseen. Sen myötä saat kattavan alkukartoituksen yrityksesi tilanteesta, konkreettiset toimenpide-ehdotukset ja oikeuden käyttää kaikkia Tekantin palveluita. Lisäksi tarjoamme sinulle kuukausittain vaihtuvat Liekki-kampanjat, jotka hyödyntämällä saat selvää säästöä. Maksat vain käytetyistä palveluista – ei kiinteitä kustannuksia.

Kehitä liiketoimintaasi täydellä liekillä!

 

Liekki-sopimuksella helpotat elämääsi enemmän:

liekki-kaavio-v1


 

Roihu

Kun haluat painaa kaasun pohjaan ja tehdä liiketoimintaasi täysillä, saat parhaan tuen Roihu-sopimuksesta. Se on Tekantin kattavin sopimus, jonka avulla kasvavat ja suuremmat yritykset saavat kaiken irti tekniikastaan ilman huolen häivää. Lisäksi saat oikeuden Liekki-alennuksiin ja lisäksi vain Roihu-asiakkaillemme suunnattuja erityisen hyviä tarjouksia. Jos haluat kehittyä ja hyödyntää kaikki digitalisaation mahdollisuudet, on Roihu oikea valinta.

Jos haluat olla alasi kirkkain valo, valitse Roihu!

 

Roihu-sopimus sisältää kaiken, joten voit ottaa iisisti:

roihu-kaavio-v1


 

Case: Alltime 24

Toimintamme on kehittynyt jatkuvan tuen avulla

“Olemme ulkoistaneet koko it-järjestelmän ja yhteyksien ylläpidon Tekantille. Tämä helpottaa meidän elämää huomattavasti, kun voimme keskittyä omiin töihimme. Lisäksi on koko ajan turvattu olo, kun asiantunteva taho hoitaa yhteydet puolestamme.”

campaign-bubble

TEKANTTI SUOSITTELEE

Tämän hetken ajankohtaiset tarjoukset. Kaikki hinnat ALV 0%.
Kerromme mielellämme lisää.

OnePlus 5T – Sujuvaa suorituskykyä

Hinta: 64GB 402,00€ | 16,75€/kk

MARKKINOIDEN EDISTYKSELLISINTÄ KASSAVIRRAN HALLINTAA

Hinta: Kysy tarjous!

Huippuluokan Mobia bluetooth kuuloke loistavilla ominaisuuksilla!

Hinta: 74,00€

Jabra Evolve 75 MS Stereo, bluetooth vastamelukuuloke-mikrofoni

Hinta: Kysy tarjous!

FUJITSU Notebook LIFEBOOK U747

Hinta: Kysy tarjous!