Facebook
LinkedIn
Twitter

Työ sujuu kaikkialla

DIGITALISOINTIRATKAISUT

liikkuvatyo

Liikkuvan työn tarpeita on monenlaisia, kuten on myös ratkaisuja. Kokemuksemme kautta saamme yhteydet toimimaan myös kentällä tai mahdollistamme työn seuraamisen etänä. Tehtävät, joissa kuljetaan kohteesta toiseen, tarvitsee käyttöönsä helpot ja sujuvat ratkaisut. Tällöin on tärkeää, että pystyy tallentamaan tulo- ja lähtöajat nopeasti sekä näkemään paikkatiedot, resursssitilanteen ja historiatiedot kätevästi. Kun työ tapahtuu muualla kuin toimistolla, tarvitaan toimivat ja kustannustehokkaat yhteydet. Työnteko tehostuu, kun työt voi hoitaa mistä ja milloin vain.

Kauttamme löydät ratkaisun automaattiseen tiedon keräykseen ja sen prosessointiin haluttuun muotoon. Saat ratkaisun GPS-paikkatiedon hyödyntämiseen sekä parannat merkittävästi yrityksesi tuottavuutta juuri sinun tarpeisiin räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen avulla. Tehtävämme on vapauttaa aikaa oikeiden asioiden äärelle automaation ja tekniikan avulla.

Case: Suomen testauspalvelut Oy

Työaika tehokkaasti käyttöön

“Ennen yhteistyötä Tekantin kanssa, jouduimme ajamaan toimistolle tekemään raportit jokaisen työkeikan jälkeen. Tekantti hommasi meille sopivat yhteydet ja työkalut, joiden avulla voimme tehdä raportit suoraan kohteessa. Tämä tuo meille säästöä sekä ajassa että kustannuksissa.”

campaign-bubble

TEKANTTI SUOSITTELEE

Tämän hetken ajankohtaiset tarjoukset. Kaikki hinnat ALV 0%.
Kerromme mielellämme lisää.

Samsung Galaxy A8 (2018) – nauti näytöstä ja vedenkestävyydestä

Hinta: 32GB 402,00€ | 16,75€/kk

SKJ:n kassa-ja verkkokauppajärjestelmät

Hinta: Kysy tarjous!

Verifone maksupäätteet

Hinta: Alkaen 24,90€/kk

Jabra Evolve 75e + Link 370 MS ‐Bluetooth-vastamelunappikuulokkeet

Hinta: Kysy tarjous!

Helppokäyttöinen Smilee chat palvelu

Hinta: Kysy tarjous!